Categorie
 
 
 
 
 
 

Situația în ce privește rezistența la apă a ceasurilor ar putea fi numită oricum, dar în nici un caz nu clară și ușor de înțeles. Odată ce ați înțeles cifrele privind rezistența la apă sau imermeabilitate, un rol important îl are și interpretarea și punerea lor în practică. Cine nu ar dori să aibă o privire clară asupra nivelului de impemeabilitate la alegerea unui ceas. Este suficient un ceas cu o etanșeitate de 3ATM, sau e mai bun unul cu 100M? Pentru a clarifica problema relației dintre ceasuri și apă, textul următor poate fi de ajutor.

 

Știți să recunoașteți originalul de imitație? Iată cum o puteți face.

Bunurile de la mărci de renume sunt acum mult mai accesibile decât au fost în trecut. Cu toate acestea, odată cu o ofertă tot mai mare, există și din ce în ce mai mulți fraudatori, care încearcă să profite din vânzarea contrafacerilor - fake-uri. La fel se întâmplă și în lumea ceasurilor de marcă. Descoperiți alături de noi cum puteți să recunoașteți imitația de original. În acest articol veți afla cum. Am alcătuit o listă a celor mai bine vândute mărci de ceasuri, alături de care, vă vom arăta ce caracteristici trebuie să aveți în vedere, ca să recunoașteți originalul de fake.

 

 

Cu siguranță nu ai spune că primul ceas de mână a fost o piesă extravagantă concepută exclusiv pentru doamne. Cu toate acestea, ceasul a devenit un accesoriu popular în întreaga societate. În zilele noastre, nu ne mai uităm la ceas ca la un miracol care ne va permite să ținem timpul sub control. În schimb ceasul a devenit  un accesoriu de modă cu atât mai popular, care reprezintă personalitatea sau gustul proprietarului și completează elegant aspectul general.

 

Auriu, argintiu sau rose gold? Să alegi o curea din metal sau din piele? Ce se poartă în prezent? Dacă aceste întrebări te preocupă chiar acum, vom fi bucuroși să te sfătuim în acest blog!

 

Magazinul online Bondie.ro nu este doar un vânzător de ceasuri de marcă. Încă de la începuturile noastre, le oferim clienților noștri și un service profesional la ceasuri. Renovarea ceasurilor deteriorate, vânzarea de piese de schimb sau teste de presiune? Aceasta nu este o problemă pentru ceasornicarii noștri.

 

Ceasurile sunt lumea noastră. Ca magazin online Bondie.ro, aducem această lume și în mâinile tale! Oferim o gamă largă de la peste 50 de mărci mondiale. Emporio Armani, Michael Kors, DIESEL, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Fossil, Tissot, Certina, Samsung  și mulți alții care te așteaptă! Fie că preferi calitatea elvețiană, o tehnologie modernă sau un design modern, vom fi bucuroși să te ajutăm cu privire la alegerea ta. Din echipa noastră Bondie și serviciul pentru clienți fac parte și câțiva ceasornicari cu experiență. Ai nevoie de renovarea vechiul ceas, să înlocuiești bateria, să faci un test de presiune? Nici o problemă! Pe lângă serviciile standard, ceasornicarii noștri asigură și reparații și renovări ale ceasurilor de lux de la mărci renumite Rolex, Hublot, Omega, Breitling și multe altele...

 
 
 
Ai vizitat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version