Categorie
 
 
 
 
 
 

Service la ceasuri de lux

Magazinul online Bondie.ro nu este doar un vânzător de ceasuri de marcă. Încă de la începuturile noastre, le oferim clienților noștri și un service profesional la ceasuri. Renovarea ceasurilor deteriorate, vânzarea de piese de schimb sau teste de presiune? Aceasta nu este o problemă pentru ceasornicarii noștri.

Magazinul online Bondie.ro nu este doar un vânzător de ceasuri de marcă. Încă de la începuturile noastre, le oferim clienților noștri și un service profesional la ceasuri. Renovarea ceasurilor deteriorate, vânzarea de piese de schimb sau teste de presiune? Aceasta nu este o problemă pentru ceasornicarii noștri. În acest blog, am decis să dezvăluim o mică parte din lumea noastră a ceasurilor și să vă arătăm cum lucrează cu precizie ceasornicarii din echipa Bondie la sarcinile lor deseori dificile.

Pe lângă serviciile standard, aceștia oferă și reparații și renovări ale ceasurilor de lux de la mărci renumite precum Rolex, Hublot, Omega, Breitling și multe altele. Doriți să vedeți cum sunt întreținute astfel de piese lucrative? Aici sunteți la locul potrivit, citiți mai departe.

Procesul de renovare și reparare a ceasurilor este foarte lung și necesită precizie. Ne pasă cu atât mai mult de modelele de ceasuri de lux, al căror preț este adesea de zeci de mii de euro. Cu toate acestea, pentru clienții noștri putem oferi servicii de lux la prețuri accesibile, care sunt de multe ori mai mici decât prețurile la service-urile autorizate.

În mod implicit, procesul de reparare a ceasului are loc în următorii pași:

Verificarea carcasei - ceasornicarul inspectează vizual carcasa ceasului pentru a exclude orice deteriorare mecanică externă.

Verificarea mecanismului - după demontarea ceasului, verificăm vizual și mecanic funcționalitatea mecanismului, care este inima fiecărui ceas.

Urmează dezasamblarea completă a mecanismului, în cadrul căreia efectuăm inspecții ale rulmenților, angrenajelor, vârfurilor, etc.

Când avem mecanismul dezasamblat, este adecvat să înlocuim arcul, pe care îl schimbăm întotdeauna cu unul nou.

Înainte de asamblarea mecanismului, spălăm și clătim piesele individuale cu ultrasunete pentru a ne asigura că totul este perfect curat.

Aceasta este urmată de o inspecție finală a rulmenților, asamblarea mecanismului și setarea comenzii de acționare. După setare, lăsăm ceasul să meargă 24 - 36 de ore, după care verificăm din nou acuratețea funcționării și a acționării.

În cele din urmă, înlocuim toate garniturile. Sigilăm ceasul și carcasa și suntem gata pentru testul de presiune final.

 
 
 
Ai vizitat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version